dimarts, 24 de juliol del 2007

Satisfacció

Desvanit i pagat
A pesar que el president i el secretari de la junta (o secta) no s'han acostat a la nostra càbila, si més no per felicitar-nos l'any de la capitania (independentment d'haver-ho fet bé o malament) com toca, jo estic més que satisfet perquè crec que hem fet una gran capitania. Els nostres càrrecs s'han comportat correctament, la seua dicció ha sigut excel·lent, i l'entrada ... encara em cau alguna llàgrima de pensar-ho. Hem treballat i hem triomfat. He de donar les gràcies de forma especial a les filades Corsaris i Masers que ens han ajudat en el boato i la coordinació, i també la filà La Badà de la Font d'en Carròs.

Satisfacció plena pel treball ben fet i la meua enhorabona als dos Javis. La currada de tots ha sigut impressionant però la vostra ....

AMUNT ALMORÀVITS

dimecres, 4 de juliol del 2007

INDIGNACIÓ

Hui estic indignat. La junta no entra en raó. I ens vol prendre per bovets.
Ens han imposat una sanció de 3.600 euros, tot i que ells diuen que és "retirada de subvenció de capitania" perquè el meu capità no té l'edat reglamentària (25 anys); resulta que presemtem al·legació perquè la junta no ha posat mai cap sanció superior a 500 euros. Insinuem que si és una nova realitat, a partir d'ara les sancions han d'ajustar-se a la nova realitat. I ells que no; que si un abanderat no té l'edat (incompleix la mateixa part del reglament que nosaltres) diu que no que se li imposarà una altra sanció (amagant-se en la retirada de subvenció, els retiraran 400 euros).
I després diuen que volen fer la festa gran: no sé com volen fer-la si ens castiguen així. És més important sancionar-nos amb 3600 euros que no que en el llibre es diguen les coses que es diuen (perdó, perquè com encara no està publicat....) bé. Temps al temps.
De més verdes n'han caigut que diu la dita. A esperar i vore vindre, però porte tota la nit sense pergar ull, ja que no m'ho puc traure del cap. És una injustícia en tota regla. Pense que més que una junta (que tracta d'ajuntar. de reunir de treballar en conjunt) és una secta (que vol dividir, seccessionar, ...)
Com he dit al començament, estic INDIGNAT.