dilluns, 6 d’agost del 2007

TRACTE VEXATORI

Amb un poc de calma, després de la indignació, i la satisfacció posterior perquè el nostre treball ha estat ben fet, he de dir que hem patit un tracte vexatori.
Els nostres càrrecs es mereixen un respecte; i la nostra filada, com a filada Capitana, també.
La festa la fan gran les persones amb el seu treball; però si no respecten el treball d'una capitania estudiada, pensada i ben executada, ens semtim ben humiliats i vexats.
Un dels objectius de la junta d'enguany era (si no ens han enganyat, perquè ja no sé què pensar d'aquesta gent) la consolidació d'una GRAN FESTA; crec, sincerament, que allò que millor ha eixit és el que preparen les filades i no allò que prepara la junta; a saber, per a la presentació de càrrecs, un zero (no van aplicar el reglament, perquè els encarregats no se'l sabien). Per al pregó, bona organització, però un menyspreu absolut del president per a la gent que escoltàvem el pregó i per a la pregonera.
I per a les entrades, la nostra, per a ser modest, em pose un 9 i done les gràcies a les filades Corsaris i Masers que ens van ajudar en la coordinació nostra (nosaltres no ens vam tallar en cap moment; vam funcionar com un bloc); per a l'entrada cristiana, li pose un 7,5 (al meu parer li fa faltar un poc de coordinació).
En fi, la junta (o secta com li havia dit en una anterior entrada) no ha obtingut els fruits desitjats. I per tant, a més del tracte vexatori, suspesa i per a setembre.