dijous, 31 de gener del 2008

Mig any Sopar presentació

Estem a dos dies del Sopar de presentació de càrrecs; acte al qual han acudit, tradicionalment, més de 600 festers (crec que el màxim van ser 726 en el restaurant el Yate de Dénia). Enguany diuen que no arribem a 300; serà la ressaca de l'any passat?
Han fet poc de mal els gestors de l'any anterior; han "encabronat" la festa (en minúscula, perquè ells la FESTA no saben el que és).
Bé; dilluns que ve contaré com ha anat l'acte, que desitge que siga fabulós per a Enrique, Paco, Soqueta i Perea, autèntics protagonistes de la nit.
Per si encara no ho sabeu, el web de la festa de moros i cristians d'Oliva encara té les fotos de l'Entrada de Jaume I i de Marràqueix, filades capitanes de 2006; la nostra entrada, la de 2007, encara no està (i els hem donat ja un disc compacte amb les fotografies de la nostra entrada-capitania 2007-).
En fi, espere que siga només un lapsus; esta nit el nostre representant en la junta ho repetirà i reiterarà el prec que s'actualize el web. Vorem si ens fan cas.....

dimarts, 8 de gener del 2008

ANY NOU - VIDA NOVA

Una dita castellana que recorde de menut és precisament la que he valencianitzat per donar-li títol a l'article de hui.
S'ha presentat el nou any, com qui no vol, i ja tenim al davant un cabàs d'activitats: el sopar del mig any de Moros i Cristians, amb la presentació dels capitans i ambaixadors, el dia dels putxeros, ... i altres moltes activitats del meu quefer diari.
Ahir vaig recomençar les activitats en el gimnàs, i em trobe bé (no excessivament cansat).
En fi, espere que aquest any no siga tan horrible com el 2007 que ja ha passat.