dilluns, 11 de febrer del 2008

Mig any 2008

Ja hem acabat els actes del Mig any de 2008. En resum he de dir que la Festa és festa i s'ha de gaudir; de patir ja en tenim prou. Així i tot, amb el meu esperit crític per a construir vull deixar constància de diverses coses.
1. Del sopar i presentació de càrrecs, els capitans no van estar a l'altura; representen la festa i crec qeu es mereix un altre tipus de vestimenta.
2. En el ball posterior, tots els anys han donat tiquets per als músics; enguany, amb l'excusa de la crisi i dient que no tenen un duro, ens van dir que aigua la que vulguérem; les copes ens les havíem de pagar. No vull fer cap muntanya d'açò, però crec que algú hauria de pensar les coses i contar fins a 100 abans de parlar.
A mitjans setmana li envie un correu a aqueix algú i li dic que no m'ha agradat l'actitud, però que no li ho tindria en compte. Em queixe particularment del poc interés que tenen d'actualitzar el web i que hi ha enllaços trencats o que no funcionen. La contestació és que no he de ser "suspicaz; a ver si colaboramos más en lugar de tocar las pelotas." Sense comentaris.
3. Poc abans de les 08.00 hores, va vindre un fester amb veu prepotent a dir-me si sabia que la despertada eixia a les 8 en punt; que no estàvem tots els músics (no sé si vam arrancar a les 8 en punt o a les 8 i un minut, i amb tots els músics.)
4. La despertada és excessivament llarga per al mig any; en festes la podem fer més llarga; s'hauria de recurtar l'itinerari per al mig any... però estem en el de sempre.
5. La festa al mercat sempre és bona i amb gran participació. Excel·lent. Un però, el de tots els anys; si els putxeros s'han de portar a les 13.30 hores, per què collons admeteu el meu putxero a les 13.50 i no es donen els premis fins les 14.30 hores? Un poc més de seriositat en aqueix aspecte. Per cert, vaig vore gent de la exjunta manipulant papers per allí dins. No ho tenen bé ja?
6. El dinar de la meua filada, excel·lent. Ho vam passar molt bé i després amb la música vam estar tots molt contents.
7. Ja he vist el vídeo de la capitania de 2007 (només el 3r DVD que comprén l'entrada i tots els actes posteriors). Espectacular entrada. Cada vegada que la veig m'emocione.
Bé. A esperar les festes a vore si tot ix bé i ens dediquem a gaudir la festa i no a entorpir la tasca d'uns i altres....