dimecres, 19 de novembre del 2008

Santa Cecília 2008

Ja hem passat el primer cap de setmana de santa Cecília. Com vaig dir en l'entrada anterior, el primer cap de setmana està marcat pels dos concerts el de la juvenil i el de la simfònica; aprofite per a dir que van estar a l'altura del que s'esperava. Ara entrarem en el segon cap de setmana, marcat per la grandiosa nit de rock, que s'està convertint en habitual a Oliva. Serà divendres, dia 21 a partir de les 12 de la nit.
Dissabte les competicions esportives, dinar (fideuada; què bo!) i competicions de jocs de cartes; altra vegada la tertúlia no es podrà allargar perquè molts dels músics hauran d'anar a tocar a la presentació de la falla sant Francesc d'Oliva.
I diumenge, passacarrer amb la santa i la musa, Missa (cantada per l'orfeó Josep Climent i amb l'acomnpanyament de l'orquestra clàssica de l'AAMO) i el dinar de l'associació; per motius personals (coincideix, tots els anys, amb la festa de la germanadat de Setmana Santa de la qual sóc president) no podré assistir diumenge, però espere que tots els músics, amics, coneguts, etc. s'ho passen bé en un dia complet. I sobretot al sector muerteeeeeeeeeeeeeeeee....

dimecres, 12 de novembre del 2008

La música i la festa

Anem a entrar de ple en les celebracions de santa Cecília, patrona dels músics i tenim uns dies bastant atrafegats; dissabte ja comencem amb unes paelles, i la tertúlia posterior no pot allargar-se massa, ja que a les 19.00 h eixirà el passacarrer per al concert de santa Cecília de la Banda Juvenil, on s'aprofita per presentar els nous músics; han entrar alguns xiquets, en la percu, crec que n'ha entrat un; jo també aniré a tocar (encara que ja no sóc juvenil d'edat, sí de coneixements musicals, però ja havia decidit no anar més) perquè el director actual (convidat), Marc, m'ha demanat que anara.
Diumenge tindrem passacarrer, presentació de la Musa, presentació dels nous músics de la banda simfònica (crec que entraran trompetes, flautes i dos saxòfons) i el concert, amb Churrumbelerias, Concerto d'Amore, La llegenda d'Alí Babà (els tres moviments) i African Symphony. Espectacular. Si veniu a escoltar-ho no quedareu decebuts.

dilluns, 3 de novembre del 2008

Reinici

Després de molt de temps sense escriure en el bloc, m'he decidit a reiniciar. Tampoc sé massa de què he de parlar, perquè sembla que lamonotonia s'ha instal·lat en el meu quefer diari; la música, la festa, ... tot continua igual; una cosa sí que em té un poc a l'aguait ... la creació de l'associació d'amics de la música de moros i cristians, una espècia de grup d'amics que hem creat a través del fòrum de músicafestera. Ja conatré com van les coses, perquè també sembla que la cosa està en stanbay.