dimecres, 19 de novembre del 2008

Santa Cecília 2008

Ja hem passat el primer cap de setmana de santa Cecília. Com vaig dir en l'entrada anterior, el primer cap de setmana està marcat pels dos concerts el de la juvenil i el de la simfònica; aprofite per a dir que van estar a l'altura del que s'esperava. Ara entrarem en el segon cap de setmana, marcat per la grandiosa nit de rock, que s'està convertint en habitual a Oliva. Serà divendres, dia 21 a partir de les 12 de la nit.
Dissabte les competicions esportives, dinar (fideuada; què bo!) i competicions de jocs de cartes; altra vegada la tertúlia no es podrà allargar perquè molts dels músics hauran d'anar a tocar a la presentació de la falla sant Francesc d'Oliva.
I diumenge, passacarrer amb la santa i la musa, Missa (cantada per l'orfeó Josep Climent i amb l'acomnpanyament de l'orquestra clàssica de l'AAMO) i el dinar de l'associació; per motius personals (coincideix, tots els anys, amb la festa de la germanadat de Setmana Santa de la qual sóc president) no podré assistir diumenge, però espere que tots els músics, amics, coneguts, etc. s'ho passen bé en un dia complet. I sobretot al sector muerteeeeeeeeeeeeeeeee....